Breng verhalen tot leven met Besties het perfecte cadeau voor kinderen

Ontdek de voordelen van Besties


Maak de voorleestijd nog specialer met Besties. Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid en elk kind tussen 3 en 8 jaar oud!

Video afspelen

Dit vinden anderen

Geweldige service!!
Geweldige service!!
Julia, Eindhoven
Lees verder
Snelle en goede service en een medewerker die met je meedenkt!!
Klankbeleving voor de allerjongsten
Klankbeleving voor de allerjongsten
Angelique, Amsterdam
Lees verder
Goed product, goede afwisseling liedjes en verhaaltjes, mooi ingesproken. Zeer bruikbaar ook voor toepassing bij tweetaligen
Geweldig!
Geweldig!
José, Bergen op Zoom
Lees verder
Onze kleinzoon van 3 jaar vindt het geweldig om naar de verhaaltjes te luisteren en wordt er heel rustig van. Het contact met de klantenservice verliep heel vriendelijk en werd heel snel afgewikkeld. Luisteren naar de gesproken verhaaltjes lijkt me beter dan voor de tv of beeldscherm te zitten! Kortom een aanrader om een Bestie aan te schaffen.

Hoe het werkt?

 

Het gebruiken van Besties is super makkelijk.

Het enige wat je nodig hebt is een Bestie, onze handige app en een smartphone (en een beetje fantasie natuurlijk)! De rest gebeurt helemaal van zelf.

Dit zijn onze Besties voorleesvriendjes

Heb je nog geen Bestie in huis? Begin met het starterpakket.

Over Besties

Wij geloven dat ieder kind het verdient om spelenderwijs te leren en zich te ontwikkelen. Met onze luisterverhaaltjes proberen we dat zo makkelijk mogelijk te maken. 

Wegdromen, spelen, ontspannen, leren, ontwikkelen. Met de voorleesvriendjes van Besties kan het allemaal. En dat allemaal zonder een scherm te hoeven gebruiken.