Zo werkt Besties

Met Besties luisterverhaaltjes komt je kind tot rust. Even niet op een scherm vermaakt worden, maar gewoon luisteren naar sprookjes die verteld worden door het personage zelf. Dit is goed voor de ontwikkeling, maar vooral ook heel leuk.

Besties gebruiken, dat is supermakkelijk. Volg deze stappen en droom zalig weg bij de leukste luisterverhaaltjes.

Stap 1

Kies je Bestie®

Kies een Bestie uit onze selectie luisterkaarten. Er is voor iedereen wel een passend verhaal. Van Kas & Saar tot Rikki en van Vos & Haas tot de verhaaltjes van Anna. Zit je favoriete verhaaltje er niet tussen? Laat het ons weten. Wij zijn constant bezig ons aanbod uit te breiden.

Stap 2

Zet je Bestie® in elkaar

Haal je luisterkaart uit de verpakking en lees de instructies goed door. Druk je Bestie uit de Luisterkaart en zet hem vervolgens in elkaar. Je kunt je Bestie maar op een manier in elkaar zetten!

Extra hulp nodig? Check deze handige video

Video afspelen

Stap 3

Download de gratis Besties® app

Ga naar de Google Play Store of de App Store en zoek naar Mijn Besties. Download de gratis app en volg de stappen. Supermakkelijk, gratis en je hoeft geen gegevens in te vullen. En wees gerust je kunt ook een oude smartphone gebruiken om naar Besties te luisteren. 

Download on the App Store

Stap 4

Zet de Bestie® op je telefoon en het verhaal begint te spelen

Plaats je Bestie op de achterkant van je smartphone. De app zorgt ervoor dat je telefoon het verhaal afspeelt. Let op! Bij een iPhone is het belangrijk dat je Bestie bij de camera staat.

Zodra je je Bestie op de achterkant zet, begint je verhaal dus vanzelf te spelen. Als je je Bestie eraf haalt, blijft het verhaal spelen tot je er een andere Bestie op zet of op de pauzeknop drukt.